Kontakt

Orrefors IF
Frösekevägen 32
382 71 Orrefors
info@orreforsmtb.se

Ledare

Joacim Strömberg
Ålder: 38
Antal år på cykel: 6 år
Bästa idrottsminne: För personlig del var det första gången som jag cyklade cykelvasan 2018. All publik och att se det arrangemanget var riktigt häftig!
Vad har du för uppgift i klubben: Ungdomsledare, Arbetar mycket för utveckling av klubben i olika kanaler som typ Nybro kommun, Biking South East. Lägger mycket tid på skötsel av leder, hemsida m.m. Sitter också med I Orrefors IF:s styrelse.
Kontakt: joacim@orreforsmtb.se

Patrik Hjertqvist
Ålder: 36
Antal år på cykel: 2,5 år
Bästa idrottsminne: När vi mötte Nynäs HC & Kenta Nilssons son spelade där. Vi förlorade stort och Robert Nilsson gjorde minst 15 mål på mig, efter matchen tog jag hans Autograf.
Han spelar idag i NHL.
Vad har du för uppgift i klubben: Ungdomsledare, Utveckling av MTB-Sektionen, utvecklar cykelområde i Svartbäcksmåla & Orrefors, sitter också med I Orrefors IF:s styrelse.
Kontakt: patrik@orreforsmtb.se

Kristoffer Lindman
Ålder: 42
Antal år på cykel: 2 år
Bästa idrottsminne: Gradering på ett kampsportsläger utanför Stockholm 1998. Häftig upplevelse som helhet och jag vände all min nervösa energi till något bra under själva graderingen.
Vad har du för uppgift i klubben: Ungdomsledare och nyvald ledamot i OIF:s styrelse.
Kontakt: kristoffer@orreforsmtb.se

Roger Dalefalk
Ålder: 41
Antal år på cykel: 6 år
Bästa idrottsminne: Fotbollscup i Danmark i ungdomens glansdagarnågot bra under själva graderingen.
Vad har du för uppgift i klubben: Ungdomsledare
Kontakt: roger@orreforsmtb.se

Therese Andersson
Ålder: 41
Antal år på cykel: 3 år
Bästa idrottsminne: I närtid är det Hansa Grand Prix MTB i Kalmar förra året. Första MTB-loppet för min del. Härlig gemenskap och uppslutning från Orrefors MTB och underbart väder.
Vad har du för uppgift i klubben: Ny som ledare från och med nu och kommer i övrigt hjälpa till med lite av varje utifrån möjlighet och vad som finns behov av
Kontakt: therese@orreforsmtb.se

Använd gärna nedan kontakformulär